Realisatie : juni 2021 | Organisatie : RefleX Zwolle


RefleX Zwolle

Praktijk voor natuurgeneeskunde. Ieder mens wil in de kern gezond en gelukkig zijn. Soms lukt dat (even) niet en heb je extra zorg, steun en begeleiding nodig. De balans kan verstoord raken, wat kan leiden tot diverse klachten en ongemakken. Een paramedisch natuurgeneeskundig consult kan je helpen bij deze genezingsprocessen. RefleX-Zwolle biedt vanuit een holistische visie begeleiding bij dit bewustwordings- en groeiproces en ondersteunt bij lichamelijke en emotionele genezingsprocessen.

Opdracht

Dit is het nieuwe boek van de RefleX gezond serie. In deze serie e-books komen naast lekkere en gezonde recepten, gevarieerde onderwerpen aan de orde. In dit tweede boek gaat het over ‘Vegetarisch eten & weten’. Het boek neemt je mee in de wereld van vegetarisch eten met veel informatie over hoe jij kunt starten met vegetarisch eten en waar je op moet letten. 

Deze uitgave zal in eerste instantie beschikbaar zijn als e-book, maar is wel zo gemaakt dat hij ook gedrukt kan worden als A5 boek bestaande uit 128 pagina's.

Meer informatie en bestellen

Productsoort

Technologie

  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
Vergelijkbare projecten

© Copyright 2024, Zwanenburg Media