Realisatie : juni 2018 | Organisatie : Malou Tichelaar


Malou Tichelaar

Malou Tichelaar groeide op in Friesland, daar schreef ze toen al veel verhalen. Jaren later zette ze het verhaal Pluisje zoekt een bijzonder huisje op papier en besloot er, toen ze moeder werd, ook écht iets mee te doen. Ze kwam in contact met illustrator Vanessa Kauwenbergh die de tekeningen maakte bij het verhaal. Het boek kreeg eindelijk vorm!

Opdracht

Pluisje is een heel gewoon meisje. Pluisje vindt het maar saai om bij papa en mama te wonen. En daarom zoekt ze een nieuw huisje, een huisje op een bijzondere plek. Tijdens haar zoektocht komt ze op gekke, grappige en speciale plekken terecht. Maar elke keer is er toch iets niet leuk aan haar nieuwe huisje. Zou ze de allerbeste plek om te wonen vinden? Dit prentenboek geeft in kleurrijke tekeningen de zoektocht van het meisje Pluisje weer.

In 2016 werd dit boekje al uitgegeven, maar de Boekendame mocht deze tweede druk uitgeven in een nieuw jasje en groter formaat. Het boek is via alle gebruikelijke online kanalen verkrijgbaar, zoals via Bol.com.

Productsoort

Technologie

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
Vergelijkbare projecten

© Copyright 2024, Zwanenburg Media