Realisatie : oktober 2019 | Organisatie : Gerjos Teksten en Vertalingen


Gerjos Teksten en Vertalingen

Gerjos Weelink geeft twee dagen per week les op het Carolus Clusius College in Zwolle. Daarnaast vertaalt hij teksten van Frans naar Nederlands en werkt hij als freelance sportjournalist vooral voor dagblad de Stentor (sinds 2009) en het vakblad De Voetbaltrainer (sinds 2010). Van 2014 tot medio 2016 schreef Gerjos (samen met Anton van Gerner en Herman Nijman) in dagblad de Stentor mee aan de rubriek PEC Man, waarin er met een oud-PEC'er werd teruggeblikt op zijn tijd bij de voetbalclub. Inmiddels zijn twee keer een veertigtal PEC Man-afleveringen gebundeld in twee 176-pagina's tellende boeken.

Opdracht

Het succes van het eerste deel van ‘PEC Man’ vroeg, nee schreeuwde om een vervolg. Want er zijn zoveel spelers, trainers en bestuurders die - sinds de start van betaald voetbal in Zwolle in 1955 - kleur hebben gegeven aan de historie van PEC. Van de 40 geportretteerden in dit tweede deel, is een aantal op de cover afgebeeld.

De Boekendame heeft het complete boek vormgegeven, het ISBN nummer geregeld en de 1000 boeken laten drukken. Het boek (dat € 17,50 kost) is nu al te koop via www.pecman.nl en binnenkort ook in de Zwolse boekhandels.

Productsoort

Technologie

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
Vergelijkbare projecten

© Copyright 2024, Zwanenburg Media