Regie 
Studio Loenz levert regisseurs voor onder andere films, videoclips of uw bedrijfsfilm. Daarbij kan Studio Loenz meedenken en -schrijven aan uw scenario.

Verkoopstyling
Studio Loenz helpt bij het verkoopklaar maken van jouw huis. Samen streven we naar een snellere verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Niet met dure analyses en paginadikke rapporten, maar met onze hands-on aanpak. Studio Loenz is gecertificeerd door opleidingscentrum House of KIKI en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk van Verkoopstylisten). Dat betekent: handen uit de mouwen voor een snel resultaat.

Styling
Studio Loenz helpt met het (re)stylen van je huis. Dat kan door middel van het geven van advies, met een uitgebreid interieurontwerp of door samen te shoppen. Studio Loenz verzorgt daarnaast bovendien de styling van onder andere bruiloften en evenementen.Ook voor bedrijfspanden, kantoor- of ontvangstruimtes kunnen wij de styling verzorgen.

Setdressing
Studio Loenz zorgt voor het arrangeren van de juiste props op een film- of fotoset. Door de juiste meubels en accessoires te kiezen, zorgt Loenz ervoor dat ‘het plaatje’ klopt. Studio Loenz kan indien gewenst ook de gehele productie van het project organiseren.


   Janna Maartens

   Pottenbakkerstraat 57, Zwolle

   Website studioloenz.nl

Gemaakt voor Studio Loenz

© Copyright 2024, Zwanenburg Media