RapidLine brengt markeringen aan om structuur en veiligheid te realiseren in productieruimte of werkomgeving. Dit houdt in; opstelvakken voor pallets, wandelpaden (arbopad), safetyroutes, brandkraanaanduiding, pictogrammen, parkeerplaatsbelijning of terreinbelijning. RapidLine brengt vloercoating aan om uw betonconstructie te conserveren, vloeren stofvrij te maken, de cosmetische uitstraling of de stroefheid te verbeteren.

Specialist in UV markering/coating.
Het milieu ligt aan het hart van RapidLine. Ze werken dan ook zoveel mogelijk mens- en milieuvriendelijk. Dit doen ze met kwalitatief hoogwaardige producten zoals RapidShield, hét paradepaardje. RapidShield is een hoogwaardige polyesther vloercoating en markeringssysteem en is gebaseerd op UV-uitharding. RapidShield is speciaal ontworpen voor betonnen vloeren.

Voordelen van deze producten: geen oplosmiddelen, zeer slijtvast, in enkele seconden uitgehard en is dus direct in gebruik te nemen, hecht weinig vuil aan, is eenvoudig schoon te houden, bestand tegen zware industriële belasting en is bestand tegen de meeste chemicaliën. RapidShield voldoet aan de Arbovoorschriften voor het gebruik van verf en coatingen in bedrijfsruimten.


   Berd Koggel

   Butzelaarstraat 41b, Luttenberg

   Website rapidline.nl

Gemaakt voor RapidLine

© Copyright 2020, Zwanenburg Media