PurpleBlue helpt overheden en ontwikkelende partijen door de juridische en financiële complexiteit van gebiedsontwikkeling heen. Met praktijkkennis in plaats van grijs en witgestreepte deftigheid. Met net iets meer kleur en altijd met het belang van de klant als uitgangspunt. Zo komen ze tot oplossingen die ertoe doen, die Nederland vooruit helpen.

Metrum is een ervaren adviesbureau met de focus op integrale dienstverlening binnen de gebiedsontwikkeling, vastgoedeconomie en in toenemende mate op snijvlakken daarvan. De onafhankelijke, deskundige en resultaatgerichte adviseurs zijn hoog gekwalificeerde professionals met een goede mix van kennis op inhoudelijk, financieel, organisatorisch en procesmatig gebied.

Van Heijst & partners is een jong en dynamisch adviesbureau. Tikkeltje ondeugend zeggen ze wel eens. Ze proberen efficiënt te werken en prikkelen opdrachtgevers om samen een stapje extra te zetten, zoeken de grenzen op en leveren daarmee advieswerk en ondersteuning op maat. Liever niet met dikke rapporten, maar met praktisch advies en persoonlijke inzet. 


   Marga Althuis

   Burgemeester van Roijensingel 21, Zwolle

   Website metrum.nl

Gemaakt voor PurpleBlue, Metrum en van Heijst

© Copyright 2022, Zwanenburg Media