Realisatie : mei 2016 | Organisatie : Skeelerclub Oost Veluwe


Skeelerclub Oost Veluwe

Skeelerclub Oost Veluwe is op 11 april 1986 opgericht en was daarmee de eerste skeelerclub van Nederland. In 2002 werden plannen gemaakt om binnen de skeelerbaan een 200 meter parabolische skeelerpiste aan te leggen, deze plannen konden in 2004 gerealiseerd worden. Op de skeelerbaan wordt jaarlijks de Univé Skate Off verreden, de internationale 2-daagse die meeteld voor de Europa Cup. Daarnaast zijn er al verschillende NK's en EK's op de skeelerbaan in Heerde verreden.

In 2015 is een nieuwe skeelerpiste verschenen op de plaats van de in 2003 aangelegde piste. Deze piste is een van de toppistes van de wereld, 7 meter breed met een Vesmaco coating. De club is hiermee klaar voor de toekomst. Een volgend plan is de organisatie van het Wereld Kampioenschap skeeleren.

Opdracht

Van 23 tot en met 29 juli 2016 vindt in Heerde het Europese Kampioenschap skeeleren / inline skating plaats. Op 30 juli reist iedereen af naar Steenwijk voor de afsluitende marathon. Naast het ontwerpen van het logo mocht Zwanenburg Media ook de poster voor het toernooi maken.

Vergelijkbare projecten

© Copyright 2024, Zwanenburg Media