Opvallend groot aanwezig

Wil je in het landschap de aandacht trekken of informatie delen? Denk dan aan een groot bord of spandoek. Ook binnen in je kantoor kan een wandlogo mooi uitkomen of een behang in de stijl van je bedrijf.

Sta je binnenkort op een beurs? Dan kan een beursdoek of roll-up banner niet ontbreken. Laat je verbazen over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

  Vraag offerte aan

Een eigen magazine of brochure

Verkoop je een product? Vergeet dan niet om de productprijzen in een mooie brochure te laten vormgeven. Zwanenburg Media heeft een oog voor detail, dus alle prijzen worden correct overgenomen.

Wil je het seizoensprogramma of evenementen in een bepaalde periode professioneel weergeven? Denk dan aan een fraai vormgegeven magazine vol met prachtige sfeerbeelden. Ook een woning verkoopbrochure behoort tot de mogelijkheden.

Om je bedrijfsactiviteiten te presenteren en bij je klant interesse te wekken, kun je de voordelen van jouw organisatie samenvatten in een dubbelgeslagen A3 op stevig papier.

 

  Vraag offerte aan

Kleding en vlaggen

Val op in een mooi T-shirt of sportieve hardloopkleding, als je je kleding via Zwanenburg Media hebt laten maken.

Bij je pand mooie opvallende vlaggen zien wapperen? Wil je ze deze keer wat langer laten hangen? Zwanenburg Media heeft goede connecties met leveranciers van heel goede kwaliteit vlaggendoek, welke langer mooi blijven. Ook bij een evenement mag een feather vlag niet ontbreken.

Kortom, vergroot je naamsbekendheid bij een sportief of bedrijfsmatig succes.

 

  Vraag offerte aan

Wat nog meer?

Heb je al gedacht aan promotiematerialen als notitieblokjes, boeken, wenskaarten en stickers? Dit zijn enkele voorbeelden van offline promotiematerialen.

Wil je er online ook goed uit zien? Onder andere een gave Facebook omslag of Twitter achtergrond, maken onderdeel uit van je uitstraling naar de buitenwereld. Zorg dat je het goed geregeld hebt.

Soms is het een doolhof van mogelijkheden en weet je niet waar je moet beginnen of wat de beste oplossing is. Laat weten wat je activiteiten zijn en waar je aan zit te denken, dan krijg je een goed advies, waar je wat aan hebt.

 

  Vraag offerte aan

© Copyright 2023, Zwanenburg Media