De Keet van Heerde was anno 1892 een trefpunt en pleisterplaats voor handelsreizigers en dorpsbewoners. Een trefpunt waar het goed toeven was: met een eenvoudige maaltijd; degelijk en voedzaam zoals die tijd het vroeg. ‘De Keet van Heerde’ is inmiddels uitgegroeid tot een partycentrum met een sfeervol restaurant; een ambiance waarin je je op niveau kunt vertoeven. Perfecte maaltijden en een gevarieerde wijnkaart maken het verblijf tot een feest, of het nu gaat om een intiem etentje voor twee personen of om een gezelschap van 400 personen.

 

‘De Keet van Heerde’ is een begrip in de wijde omtrek, gunstig gelegen in het mooie Veluwse landschap en eenvoudig bereikbaar. Naast het restaurant beschikken ze over twee multifunctionele zalen voorzien van een podium, bar en dansvloer. Deze accommodatie stelt ze in staat jouw receptie, personeelsfeest of reünie perfect te verzorgen. In de moderne keuken worden alle diners ‘op maat gemaakt'; vers en bereid met de beste ingrediënten: de koks zijn ware keukenmeesters.

 

Centraal staat ook Meet & Eat als ontmoetingsplek, vanwege de gunstige ligging bij de op- en afrit van de A50, nabij het transferium en aan de rand van de prachtige Veluwe. Ze verwelkomen je graag bij Brasserie Meet & Eat of voor grotere gezelschappen, feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten bij Partycentrum de Keet van Heerde. Een familiebedrijf waar inmiddels de 5e generatie zijn opwachting heeft gemaakt.


   Familie van Ark

   Eperweg 55, Heerde

   Website brasserie-meet-eat.nl

Gemaakt voor De Keet van Heerde / Brasserie Meet & Eat

© Copyright 2020, Zwanenburg Media